Produk

Pribadi Tas Kantong Nyetak Drawstring Ransel Sackpack

Pedaran pondok:

Kantong drawstring ngamungkinkeun aksés gampang kana barang anjeun ku tarikan gancang sareng saderhana tina drawsting.


  • Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
  • Ngaran mérek: SUNGNAN
  • OEM / ODM: Leres
  • Jumlah modél: SN-B1104
  • Warna: Jeruk atanapi Disesuaikan
  • Bahan: 210D Poliéster
  • Ukuran: 45 * 34cm
  • Logo: Disaluyukeun Logo Nampi
  • MOQ: 1000 pcs
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Ngaran Produk Pribadi Tas Kantong Nyetak Drawstring Ransel Sackpack
    Jumlah Modél SN-B1104
    Bahan 210D Poliéster
    Warna Ungu atanapi ngaropea
    Ukuranna 45 * 34cm
    MOQ 1000 pcs
    Pamakéan Klub, kémping, hiking, perjalanan, jst.
    OEM / ODM Narima
    Pamayaran Paypal T / TL / CD / A.

    Fitur:    

     

    Ieu warni kantong talingabogaan drawstring dobel anu kuat pikeun kanyamanan sareng portabilitas. Penutupan tali drawstring luhur anu santai, lega ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang ngalebetkeun sareng nyimpen sapatu, baju, buku, éléktronika alit sareng aksésoris anjeun. Cocog pikeun lalaki sareng awéwé dina kagiatan di jero rohangan / luar.

    Tali Cpanyumputan

    Tali Ransel: Panutupan drawstring di luhur ieu kantong cinch nyayogikeun aksés gancang sareng gampang ka pedalaman pikeun nyimpen perlengkapan anjeun.

    Idéal Syeuh: Diménsi 45 * 34cm, cekap ageung pikeun nyandak rupa-rupa barang sapertos pakean gym & sapatu, peralatan ngojay, anduk olahraga, buku, pasokan sapopoe.

    Durability & kanyamananDijieunna tina lawon poliéster 210D kualitas tahan cai anu tahan lami sareng tahan maké sareng cimata unggal dinten. Lukisan kandel nyegah tina ngagali taktak anjeun sareng ngabantosan ngirangan beban taktak anjeun.

    Mesin dikumbah: Tiasa dikumbah mangrupikeun kedah pikeun tali drawstring Ransel Ransel. Urangkantong talis anu tiasa dicuci mesin, nyarankeun detérjen hampang sareng ngagantung garing!

    Proposal MULTI: Kéngingkeun maksimal tina ransel Drawstring kami. Sampurna pikeun Partai langkung milih kantong anu saé, kantong Gym, hadiah promosi, Acara perusahaan, sareng seueur deui!

    Narima OEM & ODM: Kantong cinch kami mangrupikeun 100% 210d poliéster & siap pikeun percetakan layar, sulaman atanapi hiasan seni. Wilujeng ngahubungi kami pikeun kustomisasi desain anjeun nyalira.

     

    CATETAN
    * Bakal aya bau nalika anjeun nampi, tapi éta bakal ngaleungit saatos waktos.
    * Punten kersa nyungkeun sakedik bédana warna tina gambar anu ditingalikeun kusabab lampu nalika gambarna ditémbak.
    * Punten nyanggakeun 1-2cm kasalahan pangukuran kusabab ukuran anu diukur ku panangan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Heran upami anjeun nampi pesenan alit?

    A1: Leres, pls kersa ngahubungi kami.

     

    P2: Dupi anjeun ngagambar karya seni pikeun urang?

    A2: Leres, kirimkeun kami desain, kami bakal ngadamel karya seni sareng sampel pikeun persetujuan anjeun!

     

    Q3: Kumaha carana abdi tiasa mesen?

    A3: Mimiti asup PI, mayar setoran, maka kami bakal ngatur produksi; kasaimbangan disimpen saatos produksi réngsé, tungtungna urang kirimkeun barangna.

     

    Q4: Naon waktos conto?

    A4: Kira-kira 3-5hari.

     

    Q5: Naon metode pamayaran?

    A5: Kami nampi T / T, PayPal, Western Union, L / C.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami