Produk

OEM Anti-Slip Pakem Yoga Trampolin Kaos Grosir

Pedaran pondok:

Sungnan nyayogikeun rupa-rupa jinis kaos kaki cengkraman taman trampolin borong. Wilujeng Enquire.


  • Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
  • Ngaran mérek: SUNGNAN
  • OEM / ODM: Leres
  • Jumlah modél: SN-S1101
  • Warna: 6 warna atanapi ngarobih
  • Bahan: Poliéster / Katun
  • Ukuran: 10CM / 12CM / 14CM / 16CM / 18CM / 20CM / 22CM / 24CM / 26CM
  • Usum: Spring / Usum Panas / Gugur / Usum Usum
  • Jenis kelamin: Lalaki / Awéwé
  • MOQ: 1200 pcs / desain / ukuran
  • Daptar pikeun: Kaos kaki Promosi & Taman Trampolin
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Ngaran Produk OEM Anti-Slip Pakem Yoga Trampolin Kaos Grosir
    Jumlah Modél SN-S1101
    Bahan Poliéster / Katun
    Warna 6 warna atanapi ngarobih
    Ukuranna 10CM / 12CM / 14CM / 16CM / 18CM / 20CM / 22CM / 24CM / 26CM
    MOQ 1200 pcs / desain / ukuran
    Pamakéan Taman trampolin
    OEM / ODM Narima
    Simpenan Warna polos murni ngagaduhan saham
    Pamayaran Paypal T / TL / CD / A.

     

    Pabrik Langsung, Khusus pikeun kaos kaki 10 taun +.

    Kirimkeun Kami Logo, Urang Tiasa Ngadamel DesainKirimkeun Kami DesainUrang Tiasa Nyiptakeun Sampel Gratis.
    Sungnan kaos kaki trampolinparantos dikembangkeun khusus pikeun pasar hiburan trampolin. Kami nyandak tingkat inovasi pikeun komponén industri konci ieu kusabab aya fitur kinerja sareng sarat anu ditangtoskeun tina kaos kaki cengkraman taman spesialis.

     

     

    Fitur:    

     

    Desain Anti Skid - Titik karét bentukna leutik lucu di handapeun nyayogikeun kasalametan sareng kaamanan pikeun kaayaan naon waé. Desain non slip teu tiasa nyepeng maksimal dina ampir permukaan, khususna ngageleser lantai.

    Sababaraha Aplikasi: Paké salaku kaos kaki yoga, kaos kaki barre, kaos kaki pilates, kaos kaki balet, kaos kaki jogét, kaos kaki latihan, kabugaran, kaos kaki jogét, sapatu yoga, sapatu barre, sapatu pilates. kaos kaki olahraga, trampolin kanggo déwasa / murangkalih. Kaos kaki non slip pikeun manula.

    Pakéan sampurna dina sadaya musim: Awét pikeun jangka panjang, pastikeun ngaliwatan mesin cuci nganggo sababaraha kali éta henteu ngaleutikan atanapi cacad. Cocog pikeun Yoga, Pilates, Balét, Barre, Tari, Kabugaran, Seni Béladiri, Taekwondo, Trampolin, Tinju, Rumah Sakit, Rehab, Pakéan Bumi, jsb.

    KUALITU PENTING: Upami anjeun ngagaduhan masalah kaos kaki kami, punten wartosan kami sareng kami bakal senang damel sareng anjeun pikeun méréskeun masalah. Kami arepkeun anjeun resep ngagaleuh!

    Ngagem Nyaman: Ngagem kaos kaki cekelan Sungnan bakal masihan anjeun kapercayaan kana pola gerak anjeun nalika maénkeun bagian anu penting dina pencegahan tatu sareng ngamungkinkeun perasaan sareng proprioception anu hadé pikeun anjeun tetep saimbang sareng kontrol anu sampurna.

    Catetan:
    Punten mesin nyeuseuh dina cai tiis atanapi suhu cai henteu langkung ti 30 ° C / 80 ° F dina siklus hipu dina detérjen hampang.
    Ngumbah & Ngeringan: Nyeuseuh mesin & Ngumbah leungeun / Entong beusi / Entong ngabodaskeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Heran upami anjeun nampi pesenan alit?

    A1: Leres, pls kersa ngahubungi kami.

     

    P2: Dupi anjeun ngagambar karya seni pikeun urang?

    A2: Leres, kirimkeun kami desain, kami bakal ngadamel karya seni sareng sampel pikeun persetujuan anjeun!

     

    Q3: Kumaha carana abdi tiasa mesen?

    A3: Mimiti asup PI, mayar setoran, maka kami bakal ngatur produksi; kasaimbangan disimpen saatos produksi réngsé, tungtungna urang kirimkeun barangna.

     

    Q4: Naon waktos conto?

    A4: Kira-kira 3-5hari.

     

    Q5: Naon metode pamayaran?

    A5: Kami nampi T / T, PayPal, Western Union, L / C.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami