wartos

Kaunggulan sareng karugian sarung tangan wol, sarung tangan kulit sareng sarung tangan katun anu haneut saé

Kaunggulan sareng karugian sarung tangan wol, sarung tangan kulit sareng sarung tangan katun anu haneuteun saé? Dina hal pangaruh termal, sarung tangan wol rada langkung saé tibatan sarung tangan katun, tapi rada lemah tibatan sarung kulit. Tapi ayeuna aya seueur jinis sarung tangan wol, aya ogé sarung tangan wol Plush, pangaruh haneut ogé saé pisan.
Kauntungannana sarung tangan wol: gaya euyeub, lemes sareng napas, nyerep cai anu saé, gampang dibersihkeun.
Kalemahan sarung tangan wol: sarung tangan wol lapisan tunggal gaduh pangaruh insulasi termal umum sareng liang anyaman anu langkung ageung.
Kaunggulan sareng karugian sarung tangan wol, sarung tangan kulit sareng sarung tangan katun anu haneut saé
Anu langkung haneuteun: sarung tangan katun atanapi sarung kulit
Sarung tangan kulit langkung saé tetep haneut. Sarung tangan kulit mangrupikeun sarung tangan sareng pangaruh pelestarian panas anu pangsaéna, khususna sarung tangan kulit sareng permukaan kulit, anu ngagaduhan pangaruh pelestarian panas anu hadé sareng élastisitas. Sanaos kinerja insulasi termal tina sarung tangan kulit jieunan relatif kirang, éta langkung saé tibatan sarung wol.
Sarung tangan katun langkung mirah tibatan sarung kulit, tapi rada haneuteun. Tapi ayeuna aya ogé sarung tangan katun, permukaanna katun, bagian jeroana buludru, tahan angin sareng pangaruh termal ningkat pisan.


Pos waktos: Okt-22-2020