Produk

Kaos Awéwé Katun Anti-Slip Kaos Awéwé pikeun Trampolin

Pedaran pondok:

Kaos kaki trampolén Sunnan cocog pikeun pakean harian atanapi taman trampolin.


  • Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
  • Ngaran mérek: SUNGNAN
  • OEM / ODM: Leres
  • Jumlah modél: SN-S1105
  • Warna: 6 warna atanapi ngarobih
  • Bahan: Poliéster / Katun
  • Ukuran: 10CM / 12CM / 14CM / 16CM / 18CM / 20CM / 22CM / 24CM / 26CM
  • Usum: Spring / Usum Panas / Gugur / Usum Usum
  • Jenis kelamin: Lalaki / Awéwé
  • MOQ: 1200 pcs / desain / ukuran
  • Daptar pikeun: Kaos kaki Promosi & Taman Trampolin
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Ngaran Produk Kaos Awéwé Katun Anti-Slip Kaos Awéwé pikeun Trampolin
    Jumlah Modél SN-S1105
    Bahan Poliéster / Katun
    Warna 6 warna atanapi ngarobih
    Ukuranna 10CM / 12CM / 14CM / 16CM / 18CM / 20CM / 22CM / 24CM / 26CM
    MOQ 1200 pcs / desain / ukuran
    Pamakéan Taman trampolin
    OEM / ODM Narima
    Simpenan Warna polos murni ngagaduhan saham
    Pamayaran Paypal T / TL / CD / A.

     

    Pabrik Langsung, Khusus pikeun kaos kaki 10 taun +.

    Kirimkeun Kami Logo, Urang Tiasa Ngadamel DesainKirimkeun Kami DesainUrang Tiasa Nyiptakeun Sampel Gratis.
    Sungnan kaos kaki trampolinparantos dikembangkeun khusus pikeun pasar hiburan trampolin. Kami nyandak tingkat inovasi pikeun komponén industri konci ieu kusabab aya fitur kinerja sareng sarat anu ditangtoskeun tina kaos kaki cengkraman taman spesialis.

     

    Fitur:    

     

    Cengkraman Kaamanan ANTI-SKID: Titik karét urang anu kuat nutupan sakumna keuneung dugi ka jempol, sareng grip tambahan anu henteu dieunakeun dina keuneung sareng bal tina suku kanggo nyokong anak anjeun nalika aranjeunna ngorondang, leumpang, sareng lumpat dina permukaan anu mana waé ogé kaasup lantai kai sareng bahkan di luar ruangan! Awét pikeun jangka panjang, pastikeun ngaliwatan mesin cuci nganggo sababaraha kali éta henteu ngaleutikan atanapi cacad.

    Sadaya Tujuan Dina Hiji: Cocog pikeun sanés ngan ukur yoga, tapi ogé Pilates, Barre, jogét Ballet, gym sareng olahraga sanésna. Naha anjeun di bumi atanapi olahraga, urang tiasa masihan anjeun saémbara kanyamanan sareng rasa aman. Hal ieu seueur dianggo di studio, kulawarga, perjalanan, rumah sakit sareng acara anu sanés.

    Lemes & Manteng: Dijieunna tina katun poliéster kualitas kalayan ketebalan sedeng, cocog pikeun unggal musim. Éta ngagaduhan elastis anu alus sareng manteng, lemes pisan sareng lemes sareng ngajantenkeun jari-jari anjeun haneut dina gaya.

    Nawiskeun OEM & ODM Service: Téknologi pabrik kami cukup dewasa, sadaya ukuran kaos kaki tiasa dihasilkeun, henteu nunjukkeun, tungkak, awak, tuur. Malah sababaraha gaya kaos kaki anu unik, henteu nganggo cuffs, henteu nganggo toes, no heels, no instep, atanapi ngan kaos kaki, urang gaduh pangalaman dina ngahasilkeun kaos kaki anu ahéng ieu, henteu aya ukuran anu tiasa ngawatesan anjeun. Kirimkeun ka anjeun desain atanapi logo, kami aya di dieu pikeun ngaropea pikeun anjeun. Wilujeng naros.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Heran upami anjeun nampi pesenan alit?

    A1: Leres, pls kersa ngahubungi kami.

     

    P2: Dupi anjeun ngagambar karya seni pikeun urang?

    A2: Leres, kirimkeun kami desain, kami bakal ngadamel karya seni sareng sampel pikeun persetujuan anjeun!

     

    Q3: Kumaha carana abdi tiasa mesen?

    A3: Mimiti asup PI, mayar setoran, maka kami bakal ngatur produksi; kasaimbangan disimpen saatos produksi réngsé, tungtungna urang kirimkeun barangna.

     

    Q4: Naon waktos conto?

    A4: Kira-kira 3-5hari.

     

    Q5: Naon metode pamayaran?

    A5: Kami nampi T / T, PayPal, Western Union, L / C.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami