Produk

Pabrik Kualitas Tinggi Nyaman Kaos Trampolin Khusus

Pedaran pondok:

Kaos kaki trampolén Sunnan cocog pikeun pakean harian atanapi taman trampolin.


  • Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
  • Ngaran mérek: SUNGNAN
  • OEM / ODM: Leres
  • Jumlah modél: SN-S1104
  • Warna: 6 warna atanapi ngarobih
  • Bahan: Poliéster / Katun
  • Ukuran: 10CM / 12CM / 14CM / 16CM / 18CM / 20CM / 22CM / 24CM / 26CM
  • Usum: Spring / Usum Panas / Gugur / Usum Usum
  • Jenis kelamin: Lalaki / Awéwé
  • MOQ: 1200 pcs / desain / ukuran
  • Daptar pikeun: Kaos kaki Promosi & Taman Trampolin
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Ngaran Produk Pabrik Kualitas Tinggi Nyaman Kaos Trampolin Khusus
    Jumlah Modél SN-S1104
    Bahan Poliéster / Katun
    Warna 6 warna atanapi ngarobih
    Ukuranna 10CM / 12CM / 14CM / 16CM / 18CM / 20CM / 22CM / 24CM / 26CM
    MOQ 1200 pcs / desain / ukuran
    Pamakéan Taman trampolin
    OEM / ODM Narima
    Simpenan Warna polos murni ngagaduhan saham
    Pamayaran Paypal T / TL / CD / A.

     

    Pabrik Langsung, Khusus pikeun kaos kaki 10 taun +.

    Kirimkeun Kami Logo, Urang Tiasa Ngadamel DesainKirimkeun Kami DesainUrang Tiasa Nyiptakeun Sampel Gratis.
    Sungnan kaos kaki trampolinparantos dikembangkeun khusus pikeun pasar hiburan trampolin. Kami nyandak tingkat inovasi pikeun komponén industri konci ieu kusabab aya fitur kinerja sareng sarat anu ditangtoskeun tina kaos kaki cengkraman taman spesialis.

     

    Fitur:    

     

    Kualitas Tutup Kulit: Kaos kaki Trampolén Anti Skid gaduh uji kualitas anu ketat, sareng katun lemesna raoseun bari mastikeun kasihatan sareng kasalametanana. Kaos kaki Non Slip Sticky Grips bakal nyingkahan nyababkeun gesekan antara suku sareng sapatu orok sareng nganyenyeri aranjeunna.

    Aksésori latihan sampurna: Méakkeun langkung seueur waktos kanggo fokus kana latihan anjeun sareng kirang waktos hariwang ngeunaan tetep jejeg! Kaos balé balé kami, anu super grippy sareng gampang dipak, cocog pikeun nalika latihan dina permukaan anu leueur sapertos lantai ubin atanapi bahkan karpét. Sampurna pikeun pilates, yoga, barre, jogét, seni beladiri, trampolin, kabugaran, rumah sakit, rehab, kasaimbangan bumi & awak.

    Nyaman & Stabilitas: Naha anjeun leumpang dina permukaan anu leueur di bumi atanapi nyepeng papan dina yoga / pilates, anjeun peryogi kaos kaki anu nyaman anu masihan anjeun stabilitas. Sungnan trampolin kaos kaki cekelandirancang pikeun maksimalkeun pungsi daya tarik sareng ogé raoseun pikeun pakean kasual. Ngarasa santai sareng aman nalika leumpang ngurilingan lantai kai di imah anjeun, ngalakukeun yoga, maén di taman trampolin, atanapi ngan nongkrong dina dipan. Sareng raoskeun dina terang kaos kaki kami parantos dirarancang pikeun ngamajukeun kasalametan sareng stabilitas pikeun jalma sagala umur sareng ukuran.

    Pitunjuk Nyeuseuh: Disarankeun Ngumbah Tangan Ngan dina handapeun Cai 86 Derajat Fahrenheit. Hawa garing. Entong Setrika.

    Narima OEM sareng ODM Service: Kami parantos khusus kana kaos kaki langkung ti 10 taun. Kami ahli sareng tiasa ngadamel kaos kaki khusus kalayan gampang. Kalayan imajinasi anu kandel, urang tiasa ngajantenkeun kaos kaki! Sabenerna urang tiasa ngahasilkeun kaos kaki anu parantos aya dina gaya naon. Langkung ti kaos kaki OEM khusus, urang gaduh desain nyalira. Désainer kami khusus ngalayanan palanggan gratis. Tong ragu ngahubungi kami upami anjeun hoyong ngaropea desain anjeun nyalira atanapi nambihan logo anjeun nyalira. Pesenan sampel wilujeng sumping.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Heran upami anjeun nampi pesenan alit?

    A1: Leres, pls kersa ngahubungi kami.

     

    P2: Dupi anjeun ngagambar karya seni pikeun urang?

    A2: Leres, kirimkeun kami desain, kami bakal ngadamel karya seni sareng sampel pikeun persetujuan anjeun!

     

    Q3: Kumaha carana abdi tiasa mesen?

    A3: Mimiti asup PI, mayar setoran, maka kami bakal ngatur produksi; kasaimbangan disimpen saatos produksi réngsé, tungtungna urang kirimkeun barangna.

     

    Q4: Naon waktos conto?

    A4: Kira-kira 3-5hari.

     

    Q5: Naon metode pamayaran?

    A5: Kami nampi T / T, PayPal, Western Union, L / C.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami