FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Q: Kumaha mesen?

A: Anjeun tiasa ngirim kami panilitian dumasar kana barang anu anjeun minat, sareng ngantepkeun kami terang kuantitas, ukuran, ideu sareng sadaya sarat, kami bakal ngirimi anjeun cutatan, sareng mimitian ku urutan sampel heula, sakali anjeun nyatujuan sampelna, urang tiasa maju urutan masif. Kami bakal ngirim invoice performa, maka anjeun mayar setoran ka akun kami, kami bakal ngamimitian produksi;

P: Kumaha kuring tiasa percanten ka anjeun? Upami kuring mayar artos, tapi anjeun henteu ngirimkeun barang pikeun kami?

A: Anjeun gaduh inpormasi lengkep ngeunaan faktur performa, sareng kami henteu hoyong hiji waktos bisnis, kami hoyong hubungan jangka panjang sareng anjeun; Upami anjeun ati-ati ngeunaan pesen anjeun, kami tiasa ngadamel pesanan ku jaminan dagang Alibaba, kami bakal nganteurkeun barang dina waktos perjanjian.

Q: Naha harga kuring bakal sami sareng acara iklan?

A: Iklan kami nunjukkeun harga dumasar kana fitur normal, upami anjeun hoyong kéngingkeun harga anu akurat akhirna, pls kirimkeun ka kuring sadayana detil anjeun, kuring bakal masihan anjeun cutatan anu pangsaéna.

Ngaliwat laut:
Ku nganyatakeun: DHL / Fedex / UPS / TNT / EMS sareng sajabana ...

Deposit 30% nalika mastikeun urutan, 70% kasaimbangan pamayaran sateuacan pengiriman,
Narima pambayaran ku TT / Western Union / Paypal, USD sareng CNY ogé tiasa ok.

Hoyong damel sareng urang?