Produk

Pabrik Murah Kapas Anak Dina Ruangan Anti Slip Langsung Trampolin Pakem Kaos Kaki

Pedaran pondok:

Sungnan nyayogikeun rupa-rupa jinis kaos kaki cengkraman taman trampolin borong. Pabrik Langsung. Wilujeng Enquire.


  • Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
  • Ngaran mérek: SUNGNAN
  • OEM / ODM: Leres
  • Jumlah modél: SN-S1102
  • Warna: 6 warna atanapi ngarobih
  • Bahan: Poliéster / Katun
  • Ukuran: 10CM / 12CM / 14CM / 16CM / 18CM / 20CM / 22CM / 24CM / 26CM
  • Usum: Spring / Usum Panas / Gugur / Usum Usum
  • Jenis kelamin: Lalaki / Awéwé
  • MOQ: 1200 pcs / desain / ukuran
  • Daptar pikeun: Kaos kaki Promosi & Taman Trampolin
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Ngaran Produk Pabrik Murah Kapas Anak Dina Ruangan Anti Slip Langsung Trampolin Pakem Kaos Kaki
    Jumlah Modél SN-S1102
    Bahan Poliéster / Katun
    Warna 6 warna atanapi ngarobih
    Ukuranna 10CM / 12CM / 14CM / 16CM / 18CM / 20CM / 22CM / 24CM / 26CM
    MOQ 1200 pcs / desain / ukuran
    Pamakéan Taman trampolin
    OEM / ODM Narima
    Simpenan Warna polos murni ngagaduhan saham
    Pamayaran Paypal T / TL / CD / A.

     

    Pabrik Langsung, Khusus pikeun kaos kaki 10 taun +.

    Kirimkeun Kami Logo, Urang Tiasa Ngadamel DesainKirimkeun Kami DesainUrang Tiasa Nyiptakeun Sampel Gratis.
    Sungnan kaos kaki trampolinparantos dikembangkeun khusus pikeun pasar hiburan trampolin. Kami nyandak tingkat inovasi pikeun komponén industri konci ieu kusabab aya fitur kinerja sareng sarat anu ditangtoskeun tina kaos kaki cengkraman taman spesialis.

     

    Fitur:    

     

    Kasaimbangan Sareng Stabilitas: Titik anti-selip karét alami anu dikuatkeun pageuh nangkep taneuh, ngamungkinkeun laju anjeun saimbang sareng stabil dina permukaan anu leueur sapertos lantai ubin atanapi bahkan karpét. Lemes atletikkaos kaki trampolinkalayan titik silikon anu unggul nyayogikeun panghalang antara sampéan anjeun sareng lantai, mat, alat-alat. Dina waktos anu sasarengan, éta tiasa ngajagi suku tina kokotor anu teu dihoyongkeun.

    Ssering sareng Endah kanyamanan: Eusi katun tinggi sareng poliéster nyayogikeun suku anjeun kalayan raos lemes anu méwah kalayan kuat sareng manteng. Kandel sedeng sareng bahan material anu tiasa dihirupkeun pikeun sadaya musim. Mastikeun ngumbah mesin sababaraha kali sareng éta henteu ngaleutikan atanapi cacad. Kanyamanan sareng raos anu endah nalika dianggo dina trampolines latihan sareng trampolin kabugaran di jero rohangan sareng rebound.

    Jinis NEUTRAL: Cocog sareng murangkalih, jalu dewasa sareng awéwé. Kagungan elastis anu alus, manteng, kaos kaki trampolin ieu kalayan cekelan pisan praktis pikeun tumuh gancang dina orok, sareng ngajaga kaamanan pikeun jalma dewasa.

    Idéal pikeun jembar panggunaan: Kaos kaki non-skid anu sampurna sareng cekelan pikeun Yoga, Rumah Sakit Sepuh, Pilates, Kakandungan Nyusu, Barre, Trampolin, Zumba, Tai Chi, Rehab, Imbang Imbang & Awak, jsb

    Service Palanggan hébat: Upami aya masalah kualitas atanapi henteu sugema ngeunaan kaos kaki trampolin, mangga ngahubungan kami, kami bakal nyobian naon anu tiasa kami laksanakeun pikeun méréskeun masalah anjeun. Kami di dieu kanggo ngabantosan anjeun. Ningali ka kerjasama sareng anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Heran upami anjeun nampi pesenan alit?

    A1: Leres, pls kersa ngahubungi kami.

     

    P2: Dupi anjeun ngagambar karya seni pikeun urang?

    A2: Leres, kirimkeun kami desain, kami bakal ngadamel karya seni sareng sampel pikeun persetujuan anjeun!

     

    Q3: Kumaha carana abdi tiasa mesen?

    A3: Mimiti asup PI, mayar setoran, maka kami bakal ngatur produksi; kasaimbangan disimpen saatos produksi réngsé, tungtungna urang kirimkeun barangna.

     

    Q4: Naon waktos conto?

    A4: Kira-kira 3-5hari.

     

    Q5: Naon metode pamayaran?

    A5: Kami nampi T / T, PayPal, Western Union, L / C.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami