Produk

Bespoke Kaos Kaki Non Slip Kaos Kaki Yoga Kaos Awan Desain Kaos Trampolin

Pedaran pondok:

Sungnan nyayogikeun rupa-rupa jinis kaos kaki cengkraman taman trampolin borong. Pabrik Langsung. Wilujeng Enquire.


  • Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
  • Ngaran mérek: SUNGNAN
  • OEM / ODM: Leres
  • Jumlah modél: SN-S1103
  • Warna: 6 warna atanapi ngarobih
  • Bahan: Poliéster / Katun
  • Ukuran: 10CM / 12CM / 14CM / 16CM / 18CM / 20CM / 22CM / 24CM / 26CM
  • Usum: Spring / Usum Panas / Gugur / Usum Usum
  • Jenis kelamin: Lalaki / Awéwé
  • MOQ: 1200 pcs / desain / ukuran
  • Daptar pikeun: Kaos kaki Promosi & Taman Trampolin
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Ngaran Produk Bespoke Kaos Kaki Non Slip Kaos Kaki Yoga Kaos Awan Desain Kaos Trampolin
    Jumlah Modél SN-S1103
    Bahan Poliéster / Katun
    Warna 6 warna atanapi ngarobih
    Ukuranna 10CM / 12CM / 14CM / 16CM / 18CM / 20CM / 22CM / 24CM / 26CM
    MOQ 1200 pcs / desain / ukuran
    Pamakéan Taman trampolin
    OEM / ODM Narima
    Simpenan Warna polos murni ngagaduhan saham
    Pamayaran Paypal T / TL / CD / A.

     

    Pabrik Langsung, Khusus pikeun kaos kaki 10 taun +.

    Kirimkeun Kami Logo, Urang Tiasa Ngadamel DesainKirimkeun Kami DesainUrang Tiasa Nyiptakeun Sampel Gratis.
    Sungnan kaos kaki trampolinparantos dikembangkeun khusus pikeun pasar hiburan trampolin. Kami nyandak tingkat inovasi pikeun komponén industri konci ieu kusabab aya fitur kinerja sareng sarat anu ditangtoskeun tina kaos kaki cengkraman taman spesialis.

     

    Fitur:    

     

    Non-Slip Desain Kaos kaki: Partikel kristal silikon kualitas luhur, suku lemes sareng henteu abrasif, pikeun nyayogikeun anjeun cekelan maksimal, mastikeun kasalametan kaki, ningkatkeun kasaimbangan sareng stabilitas. Gampang dipakena sareng ngajagaan ankle anjeun, suku anjeun bakal resep kaos kaki selop anu nyaman ieu.

    Desain Premium serbaguna: Kaos kaki caket ieu sareng gripper pikeun awéwé sareng lalaki anu saé sanés ngan ukur pikeun olahraga tapi éta ogé idéal salaku kaos kaki rumah sakit, sampurna pikeun fisioterapi, perawatan manula, kakandungan sareng seueur deui. Kaos kaki ieu ngajaga lingkungan anu aman di sakuliling bumi, khususna pikeun jalma déwasa, sabab tiasa nyegah ragrag.

    Comfortsanggup Bahan: Lawon katun alami anu nyerep peluh Super tetep garing sareng séhat salami lami. Elastisitas tangguh ieu mastikeun yén éta cocog sareng unggal bentuk sareng ukuran suku, ngamungkinkeun anjeun ngalaman kanyamanan anu ekstrim, sapertos lapisan kulit anu kadua.

    Ngumbah & Ngeringan: Mesin nyeuseuh & Nyeuseuh leungeun / Entong beusi / Entong ngabodaskeun. Kandel sedeng sareng bahan material anu tiasa dihirupkeun pikeun sadaya musim. Mastikeun ngumbah mesin sababaraha kali sareng éta henteu ngaleutikan atanapi cacad.

    Marahmay Palayanan: Kami narékahan pikeun nyayogikeun anjeun solusi anu pangsaéna. Kami yakin yén anjeun bakal resep kaos kaki non slip unisex ieu sareng aranjeunna bakal pinuh nyugemakeun anjeun tina sagala sudut pandang (keunana, warna, gaya, beurat, ukuran sareng kualitas bahan).

    Narima OEM sareng ODM Service: Ngan kirimkeun kami desain atanapi logo anjeun, kami tiasa ngaropea desain anjeun, sareng nawiskeun sampel gratis. Pesenan sampel wilujeng sumping, ngahubungi kami ayeuna ku email.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Heran upami anjeun nampi pesenan alit?

    A1: Leres, pls kersa ngahubungi kami.

     

    P2: Dupi anjeun ngagambar karya seni pikeun urang?

    A2: Leres, kirimkeun kami desain, kami bakal ngadamel karya seni sareng sampel pikeun persetujuan anjeun!

     

    Q3: Kumaha carana abdi tiasa mesen?

    A3: Mimiti asup PI, mayar setoran, maka kami bakal ngatur produksi; kasaimbangan disimpen saatos produksi réngsé, tungtungna urang kirimkeun barangna.

     

    Q4: Naon waktos conto?

    A4: Kira-kira 3-5hari.

     

    Q5: Naon metode pamayaran?

    A5: Kami nampi T / T, PayPal, Western Union, L / C.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami